Frgály jak z farmářských trhů
30
10
18
Smícháme 280g mouky s kakaem, Slunou, 100g cukru, vejcem a 2 lžícemi studené vody. Ručním mixérem uhněteme křehké těsto. 3/4 těsta dáme na dno rozevírací formy (pr. 26cm) s pečícím papírem - vytvarujeme okraje a dno stlačíme. Na náplň utřeme tvaroh s jogurtem, pudinkem, prdopeč a cukrem, do směsi postupně přidáváme vejce. Náplní potřeme těsto a uhladíme. Na drobenku přidáme ke zbylému těstu zbytek mouky a cukr, studenýma rukama připravíme drobenku a rovnoměrně posypeme náplň. Koláč pečeme asi 75 minut na 180°C, ale v polovině pečení ho přikryjeme alobalem, aby moc neztmavl. Upečený koláč vyndáme z trouby a necháme vychladnout na kuchyňské mřížce. Hotový pak pocukrujeme a posypeme kakaem.