Připravíme si 4 plátky tmavého toastového chleba. Položíme je do čtverce a buď takto necháme a dortík zůstane čtvercový a nebo si najdeme šikovnou velikost nějakého talířku a ořízneme je do kulata. Takto si připravíme několik vrstev, které budeme střídat - tmavý, světlý atd. Jednotlivé vrstvy potíráme máslem a pak vším, co máme rádi nebo co je obvyklé při vyrábění chlebíčků. Nezapomeneme i na salám či šunku, můžeme přidat cibuli apod. Nakonec vše ze všech stran i nahoře pomažeme např. pomazánkovým máslem a ozdobíme petrželkou, skládaným salámem, malými rajčátky apod. Nikdy jsem si nemyslela, že takto jednoduchá záležitost je fakt velice dobrá. Toastový chléb je úžasně měkký a moc dobrý. UVIDÍTE, možná budete překvapeni, jak to náramně chutná. Děkuji za pohotové doplnění pěkné fotografie.