1) Žloutky vyšleháme s máslem do pěny. 2) Krekry nadrtíme na jemno (např. v hmoždíři nebo mixéru, můžeme i nastrouhat) a přimícháme je do žloutkové pěny. Toto těsto rozdělíme do 6 - 9 formiček na muffiny (mělo by vzniknout 1 cm tlustá vrstva těsta. 3) Pečeme 15 minut na 140 °C. Necháme vychladnout. 4) Česnek nakrájíme na plátky a ty potom necháme rozvonět na olivovém oleji. Přidáme špenát, osolíme, opepříme a necháme vychladnout. Nakrájíme na jemno (pokud jsme používali listový špenát a je-li to potřeba. 5) Bílky smícháme se špetkou soli a vyšleháme z nich tuhý sníh, který opatrně vmícháme do Lučiny. 6) Do formiček na muffiny dáme na těsto asi 2 lžíce sněhu, na to 2 lžíce špenátu a doplníme sněhem až po okraj. 7) Pečeme 10 minut na 140 °C a poté 10 minut na 110 °C. 8) Cibuli nakrájíme na proužky a ty pak na oleji smažíme, přidáme lžičku cukru a necháme zkaramelizovat. Ozdobíme jí vršky slaných muffinů.