Krůtí maso nakrájíme na kostičky, lahůdkovou cibulku na kolečka a omytý mangold na nudličky. Pokrájený mangold mírně osolíme a necháme cca 10 minut odležet. Krůtí maso krátce osmahneme na másle, přidáme Podravku, lahůdkovou cibulku a společně smažíme ještě dalších cca 5 minut a pak zchladíme. Smetanu a vejce smícháme a přidáme k masu. Dále přidáme ještě kopr, papriky nakrájené na kostičky, 80g strouhaného sýra, 60g hrubě mletých lískových oříšků a okapaný mangold. Plát tenkého těsta pokapeme olejem, na něj dáme druhý plát těsta a také ho pokapeme olejem. Na 3/4 těsta dáme třetinu připravené nádivky, stočíme do závinu a vložíme na vymazaný plech. Stejně postupujeme se zbylým těstem i nádivkou. Závin pečeme cca 15 minut v troubě předehřáté na 180°C. Závin vyjmeme z trouby, posypeme zbylým strouhaným sýrem a lískovými oříšky a pečeme ještě dalších cca 10 minut. Upečený závin podáváme teplý s hlávkovým salátem.