Staňte se našimi fanoušky na:

Sleď s hořčičným máslem

Autor receptu: R5 (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zmrazené ryby necháme roztát,vykucháme je a na bocích několikrát příčně nařízneme.Zářezy a také ryby uvnitř osolíme a opepříme.Takto připravené ryby upečeme po obou stranách na grilu. Podáváme s bílou vekou nebo vařenými brambory přelíté hořčičným máslem. Na hořčičné máslo rozetřeme na nahřáté misce máslo,sůl a pepř a citronovou šťávu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!