Staňte se našimi fanoušky na:

Sledi s česnekovým máslem

Autor receptu: kote19 (257 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěné a vykoštěné sledě nakrájíme na porce, osolíme, okořeníme bílým pepřem, pokapeme citronovou šťávou. Necháme odležet 2hodiny v ledničce. Odležené rybí porce opečeme na rozehřátém oleji po obou stranách doměkka. Ostrým nožem nařízneme na hřbetní straně zářezy. Dáme do nich kousky másla, které jsme rozmíchali s prolisovaným česnekem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Šuldeska |18. března 2013
To bych ráda ochutnala. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!