Staňte se našimi fanoušky na:

Slepice na víně

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1. Slepici nebo kuře naporcujeme, osolíme, okořeníme, poprášíme moukou a na oleji opečeme. Maso vyjmeme, přidáme nadrobno nakrájenou slaninu a lehce ji rozškvaříme. Pak přidáme nakrájenou cibuli, zpěníme, maso vrátíme, podlijeme trochou vody a vínem a pod pokličkou dusíme - podle potřeby podléváme. 2. V polovině dušení přidáme na kostky nakrájenou zeleninu a dusíme doměkka. Omáčku ochutíme kečupem nebo rajčatovým protlakem a ještě chvíli povaříme. Nakonec přidáme nakrájenou petrželku. Podáváme s pečenými bramborami nebo kaší.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Linda |16. května 2013
zkusím Odpovědět
zajdixs |11. května 2013
paráda Odpovědět
water |9. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
lucie.s.kopecka |7. května 2013
uloženo Odpovědět
katka.radova.5 |7. května 2013
v oblíbených :-) Odpovědět
luciedostal |7. května 2013
zkusím Odpovědět
najkuchtickalenka |7. května 2013
ukladam do oblubenych :-) Odpovědět
katka-radova|7. května 2013
zkusíme .... v oblíbených :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!