Staňte se našimi fanoušky na:

Slepice po francouzku

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Slepici očistíme,omyjeme a nakrájíme na díly.Posolíme je,popepříme a po obou stranách na rozpáleném tuku opečeme dozlatova.Přilijeme 2 dl vývaru,přidáme na tenké plátky nakrájené žampióny,rajský protlak a bílé víno a vše společně dusíme do měkka za občasného mírného podlévání horkým vývarem.Nezahuštujeme.Podáváme s bagetou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

roxana-zdena |1. května 2013
Zajímavé, ukládám. Odpovědět
Bábrle Inka |24. dubna 2013
Mohlo by to být dobré, ale když já nejsem kanibal. :-)) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!