Staňte se našimi fanoušky na:

Slepované ořechy - nepečené

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Skořápky : 170g mletých ořechů, 170g moučkového cukru, 1 bílek, 1 lžička kakaa Jádra : 100g mletých mandlí, 1 žloutek, 100g moučkového cukru, 1 sáček čokoládové polevy Dále potřebujeme moučkový cukr na vysypání formiček Z mletých oříšků, moučkového cukru, bílku a kakaa vypracujeme tuhou hmotu. V jiné misce smícháme mleté mandle s cukrem a žloutkem. Obě hmoty necháme v chladu proležet. Formičky na ořechové skořápky a jádra vysypeme moučkovým cukrem (jádra můžeme vytvarovat ručně). Ořechové skořápky naplníme tmavou hmotou, jádra uděláme ze světlé hmoty. Skořápky i jádra vyklopíme a necháme ztuhnout. Zatuhlé skořápky spojujeme s jádry pomocí rozpuštěné čokoládové polevy.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petrapo |16. řijna 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!