Staňte se našimi fanoušky na:

Slezská pulivajka

Autor receptu: hella (2 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Veganské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Asi 300 g jablek oloupeme a nakrájíme nadrobno. Na kousku másla dáme jablka podusit s přidáním trochu vody. Rozmícháme 2 lžíce hladké mouky ve 2 dl smetany ke šlehání a vlijeme do podušených jablek Chvíli povaříme, pak dle chuti osladíme a podáváme jako svěží letní omáčku. Ve Slezsku se tato omáčka podávala s brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |7. řijna 2014
1+++ Odpovědět
PF*13 |16. července 2013
to bude dobrota Odpovědět
Peťa:-) |26. června 2013
zaujalo, 1+ Odpovědět
Januse |24. června 2013
neznám ale vyzkouším Odpovědět
Šuldeska |12. června 2013
Zajímavé. Odpovědět
petra.konfrstova |31. května 2013
to neznám, díky za recept Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!