Staňte se našimi fanoušky na:

Slovácká cibulačka

Autor receptu: Tea (251 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hovězí maso nakrájíme na drobné kostičky, vložíme do studené osolené vody a uvaříme téměř doměkka. Potom přidáme na proužky nakrájenou cibuli, pepř a zavaříme. Dále přimícháme rozklepnutá vejce a necháme je "srazit". Do jednotlivých porcí polévky přidáme na kostičky nakrájený a osmahnutý chléb a nasekanou petrželku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jana.remkova.7 |15. března 2013
Já bych to dělala od cibulového základu a zalila bych to vývarem. Jinak super:-) Odpovědět
hanulka1994 |11. března 2013
Určitě vyzkoušim :)) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!