Staňte se našimi fanoušky na:

Slovenské pirohy

Autor receptu: silvie.andrejkova (66 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(1 hlas)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

S ingrediencí uděláme tužší těsto,vyválíme na slabou placku,nakrájíme čtverce a plníme.pořádně okraje uzavřeme,nejlépe vidličkou a dáme vařit do vroucí,osolené vody cca 10 až 15 minut.Přecedíme a promastíme rozpuštěným máslem. Náplně: bramborová kaše, povidla,tvaroh, marmeláda Je to oblíbené jídlo mého manžela.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sussan |5. července 2013
Mňamka! :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!