Staňte se našimi fanoušky na:

Smažené kapří řízky od táty

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Filet pokrájejte na jednotlivé porce, osušte a dobře osolte. Rybu obalte v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance z čerstvého pečiva - obalené porce kapra zvolna smažte ve vyšší vrstvě rozehřátého tuku. Přebytečný tuk pak odsajte papírovými utěrkami. */ Strouhanka: Čerstvé pečivo natrhejte na kousky a rozmixujte. Strouhanka je vláčná a křupavá. */ Smažení: Ryba by měla v tuku opravdu "plavat", pak tuk tolik nenasákne.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!