Staňte se našimi fanoušky na:

Smažené lišky

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Lišky nakrájíme na plátky, nasypeme do vařící vody s bobkovým listem, chvíli povaříme a scedíme. Nakrájíme nadrobno cibuli, osmahneme ji na oleji, přidáme ovařené houby, nasekaný česnek, sůl, pepř a dusíme, dokud se nevypaří všechna voda. Podáváme jako teplý předkrm nebo spolu s bramborami či těstovinami jako přílohu k pečenému masu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

meinita |4. května 2013
určitě zkusím Odpovědět
katy9 |5. února 2013
to bych si dala Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!