8 plátků chleba, 150 g mozzarelly, nejlépe buvolí , 3 vejce, 2 lžíce mléka, sůl, pepř, mouka, olej na smažení. Z okraje plátků chleba odstranit kůru, ale tak, aby byly pravidelné. Nakrájejte mozzarelu na tenké plátky. Klademe plátky mozarely na plátky chleba, tak aby zbyly půl centimetru volné hrany na uzavření s dalším plátkem chleba, zatlačením na okrajích.Obalíme v mouce smícháme vejce s mlékem, solí a pepřem,můžete přidat bylinky (např. pažitka nakrájená), nebo trochu strouhaný parmazán. Do vejce je vložíme na 5 minut, dokud dobře nasákne z jedné strany, a poté i z druhé strany.Smažíme na pánvi s horkým olejem asi 2 až 3 minuty, pak zase sendviče otočíme do zlatova na druhé straně.Umístěte je na papírové ručníky, tak odstraníme přebytečný olej. Ihned podávejte s listovým salátem nebo samotné.