Staňte se našimi fanoušky na:

Smaženice s mladým řebříčkem a jitrocelem

Autor receptu: pes (240 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Vejce rozšleháme se smetanou. Řebříček a jitrocel propereme, osušíme na utěrce a drobně usekáme. Na pánvi zahřejeme olej, vložíme usekané bylinky a nalijeme rozšlehaná vejce. Pečeme na mírném ohni do zhoustnutí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!