Staňte se našimi fanoušky na:

Smažený celer s rajským dipem

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme. Rajčata na špičce nařízneme do kříže, spaříme v horké vodě a oloupeme. Nakrájíme je na kousky a vložíme do misky. Přidáme česnek, cibuli, sůl a pepř - vše rozmixujeme v hladkou kaši. Celer pečlivě očistíme a omyjeme. Nakrájíme ho na čtvrtky a v osolené vodě uvaříme. Měkký celer vyjmeme, necháme vychladnout a pokrájíme na plátky. Z mouky, vajec, mléka a soli připravíme hustší těstíčko. Postupně v něm namáčíme kousky celeru tak, aby byly obalené po celém svém povrchu. Celerové řízky pak opečeme na rozpáleném oleji z obou stran dozlatova. Podáváme s rajčatovým dipem a novými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

yuzum |17. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
Penelope |6. řijna 2013
Taky děláváme Odpovědět
Anna1960 |27. března 2013
vyzkouším Odpovědět
jana.h |26. března 2013
taky sem zkoušela Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!