Staňte se našimi fanoušky na:

Smažený fogoš

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vykuchané a šupin zbavené ryby omyjte a osušte. Do boků udělejte v odstupu asi 2 cm příčné zářezy. Vevnitř i vně osolte, nechte chvíli rozležet. Mouku promíchejte s paprikou a ryby v ní obalte. Ve velké pánvi s vysokým okrajem rozehřejte olej. Ryby obloukovitě ohněte a smažte nejprve z jedné a poté z druhé strany, aniž byste změnili jejich tvar. Ryby upečené ve tvaru půlměsíce položte na mísu a ozdobte plátkem citronu. Jako přílohu podávejte vařené brambory nebo hranolky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |28. září 2014
1+++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!