Staňte se našimi fanoušky na:

Smažený hadi

Autor receptu: Bagorz (56 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na asi 10-13cm dlouhé a 1.5cm široké nudle, které osolíme a opepříme. Vejce vyšleháme s mletou sladkou paprikou a špetkou soli. Nudle klasicky obalíme v trojobalu a každého "hada" přetočíme a usmažíme. Takto využijeme i maso z kterého se nedají uříznou řízky. Podáváme pokapané citronem a bramborem,tatarkou a kyselou okurkou, nebo salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Januse |25. června 2013
názvu jsem se lekla, ale je to dobrota Odpovědět
Mendy |23. června 2013
ukladám Odpovědět
Aggie|28. května 2013
vyzkouším :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!