Staňte se našimi fanoušky na:

Smažený hovězí jazyk

Autor receptu: dajul (249 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(4 hlasy)
Ohodnotit recept
20× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jazyk uvaříme doměkka, necháme vychládnout a nakrájíme na tenké plátky. Plátky obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a nakonec ve strouhance. Na rozpáleném oleji usmažíme z obou dvou stran dočervena. Ubrouskem odsajeme přebytečný tuk.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lucka9 |28. března 2013
vyzkouším Odpovědět
dajul |12. března 2013
Libore sůl podle chuti....já nesolím skoro vůbec, někdo hodně...olej na smažení...to je docela i začínající kuchařce snad jasné, že nedá olej určený pro studenoou kuchyni...a u řezníka, když řeknu, že chci uzený hovězí jazyk, tak mi nedá syrový vepřový..dostačující odpověď? Odpovědět
dajul |12. března 2013
Libore dík za upozornění...chybička se vloudila. Odpovědět
miri3 |10. března 2013
moc dobré Odpovědět
Bagorz |1. března 2013
recept ukládám.A barbaro3 jsi Ok???,nebo Ko??? Odpovědět
jola |14. února 2013
to vyzkouším Odpovědět
betka |12. února 2013
ukládám na vyzkoušení Odpovědět
pavlinf |12. února 2013
mňam Odpovědět
liza |12. února 2013
vypadá to dobře Odpovědět
jana.remkova.7 |11. února 2013
Hmm, to musí být dobrota!!!! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!