Staňte se našimi fanoušky na:

Smetanová koprová omáčka

Autor receptu: Januse (32 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
55× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uděláme máslovou jíšku ze 40g másla a 30g hladké mouky, kterou zalijeme studeným mlékem a povaříme s 2 lžíce kopru a solí. Omáčku zjemníme smetanou s rozkvedlaným zbytkem mouky. Stále mícháme, aby se nám to nepřipálilo. Nakonec dochutíme octem a přidáme zbytek kopru. Podáváme s vařeným hovězím masem, vařeným vajíčkem a bramborem nebo houskovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |8. řijna 2014
ukládám Odpovědět
sonizna |24. září 2014
Kopr se používá při bolestech hlavy nebo při kardiovaskulárních problémech. Odpovědět
sazinka |24. března 2014
like Odpovědět
T 11 |24. března 2014
mlask Odpovědět
Lucie 9 |21. února 2014
miluju koprovku Odpovědět
Konato |6. listopadu 2013
Také moje oblíbená. Odpovědět
planeta |11. řijna 2013
zdravá, oblíbená omáčka, 1+ Odpovědět
Lenny |21. srpna 2013
oblíbená u nás Odpovědět
jobovab |6. srpna 2013
dobré Odpovědět
-1 |26. července 2013
dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!