Staňte se našimi fanoušky na:

Špagety Carbonara z Itálie

Autor receptu: darina.studenkova.5 (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Špagety uvaříme al dente. Mezitím osmahneme na pánvi špek nebo slaninu do křupava. V misce uděláme směs ze syrových žloutků- asi 4, strouhaného parmazánu a přidáme pár lžic vody, ve které se vaří špagety. Ty slijeme a přidáme na pánev ke slanině. Přilijeme směs žloutků a krátce zamícháme do spojení. Někdo přidává ke žloutkům i smetanu, ale Italové ji tam nedávají.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

misa.svubova |15. listopadu 2013
zkusím Odpovědět
Michele |30. června 2013
Máme raději se slaninou než se špekem. :) Odpovědět
xxPPxx |5. května 2013
delam podobne, jeste je dobre pridat petrzelku Odpovědět
freya |4. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!