Staňte se našimi fanoušky na:

Špagety po italsku

Autor receptu: Ahasver (505 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

AGLIO E OLIO 400g špaget, 8 lžic olivového oleje, 8 stroužků česneku, asi 3 malé rozdrobené sušené chilli papričky, sůl, strouhaný parmazán, 2 hrsti sekané hladkolisté petrželky Špagety uvaříme podle návodu - na skus. Mezitím na oleji asi minutu opékáme tenké plátky česneku a rozdrobené chilli papričky, podle chuti a pálivosti. Všechno podusíme ještě 3 minuty a pak promícháme se scezenými špagetami. Hotové posypeme strouhaným parmazánem a nasekanou petrželkou. NOCI E PANCETTA 400g špaget, 1 cibule, 100g slaniny, 50g vlašských ořechů, 1/2 svazku petrželky, 100g gorgonzoly Špagety uvaříme podle návodu, slije a necháme okapat. Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme s pokrájeným špekem, přidáme ořechy a krátce osmažíme. Přidáme ke špagetám a ještě jednou zahřejeme. Pak přidáme nasekanou petrželku, podle chuti opepříme a osolíme, nakonec posypeme nadrobenou gorgonzolou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!