Fazolové lusky opereme a podélně nakrájíme na tenké nudličky. Asi jednu minutu povaříme v osolené vodě. Pak scedíme, propláchneme pod tekoucí studenou vodou a necháme dobře okapat. Papriku rozpůlíme, vyřízneme bílé přepážky a semeník, lusk omyjeme a nakrájíme na tenké nudličky. Stroužky česneku oloupeme a nadrobno posekáme. Z feferonky rovněž vyřízneme semeník, lusk omyjeme a rovněž rozkrájíme na tenké nudličky. Ploché špagety uvaříme v osolené vodě podle návodu na obalu. Mezitím na pánvi rozehřejeme olivový olej a osmahneme na něm česnek a feferonku. Přidáme nudličky papriky a dusíme dál asi 5 minut. nakonec dodáme fazolky a krátce prohřejeme. Přisolíme dle chuti. Špagety scedíme, nechám v sítu okapat a vložíme do předehřáté mísy. Pak je promícháme se zeleninovou směsí, rozdělíme na 4 talíře a okamžitě podáváme. Pokud nemáme rádi příliš ostrá jídla, vynecháme feferonku a do pokrmu přidáme ještě jednu červenou papriku.