Staňte se našimi fanoušky na:

Špagety s treskou na víně a cherry rajčátky

Autor receptu: Trrri (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na hlubší pánvi rozpalte olivový olej a přidejte k němu celý stroužek česneku. Ten lehce osmahněte a potom vyjměte. Přidejte nadrobno nakrájenou cibulku a osmahněte ji. Přidejte nakrájenou rybu, osolte, opepřete. Trochu osmahněte a potom zalijte trochou vína a v tom víně povařte tak, aby se víno potupně vždy skoro odpařilo. Když je ryba skoro udělaná, přidejte na půlky nakrájená cherry rajčátka a případně podlejte ještě trochou vína, aby vzniklo trošku omáčky, lehce povařte. Na závěr přidejte natrhané lístky čerstvé bazalky, lehce ještě poduste a podávejte se špagetami. K večeři dopijte zbytek vína, jídlo s ním bude krásně spárované. Kupte si kvalitní ověřené víno, nejlépe nějaké s přívlastkem nebo zahraniční. (Já používám nejradši jihoafrický Sauvignon Blanc.) Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

miuka |21. května 2013
rychlé, snadné jídlo. to je něco pro mě, vyzkouším. Odpovědět
Katty148 |20. května 2013
Super, vypadá to úžasně :) ♥ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!