Staňte se našimi fanoušky na:

Špaldové rohlíky z domácí pekárny

Autor receptu: lindi (5 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

3/4 hrnku vody, 3/4 hrnku mléka, 4 lžíce cukru, 2 lžičky soli, 2 lžíce rostlinného oleje, 4 hrnky mouky (2 světlé polohrubé a 2 celozrnné špaldové), 7 g sušeného droždí - toto vše dát do domácí pekárny, nechat zpracovat a vykynout těsto. Pak už jen vyválet placku o průměru cca 30 cm, rozkrojit na 12 dílků a každý díl srolovat od širšího konce do rohlíčku. Péct při 190 stupních asi 15 minut (elektrická trouba).

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!