Na kvásek: 100 ml vlažného mléka, 1 KL medu, 21 g droždí, Na náplň: 500 g tvarohu, cukr dle chuti, jak má kdo rád sladké, 1 vanilkový puding, 1 žloutek, vanilkový cukr, ovoce jaké kdo má rád,(u nás jahody, borůvky, maliny, mražené už se těším na čerstvé) Žmolenka: 80 g hrubé mouky, 50g másla, 80 g cukru krupice, 50 g mandlových lupínků, Postup Připravíme si kvásek z vlažného mléka, medu a droždí. V robotové míse si smícháme sypké ingredience. Přidáme žloutky, máslo, sádlo, citrón jak šťávu tak kůru, podmáslí a kvásek. Necháme robot pracovat, jak se těsto přestane lepit na hák je připraveno ke kynutí. Tvaroh si smícháme s cukrem, van. cukrem, pudingovým práškem a žloutkem. Připravíme si drobenku. Vykynuté těsto si rozválíme na placku, dáme na plech vyložený pečícím papírem. Potřeme tvarohovou náplní, poklademe ovocem, posypeme žmolenkou a dáme péct. Pekla jsem na 200°C asi 15. min. dopékala jsem na 180°C doba pečení je u každé trouby jiná. Poznámka Zbylo mi trochu těsta tak jsem dala do koláčové formy potřela pomerančovou marmeládou a posypala mandlemi.