Staňte se našimi fanoušky na:

Španělské ptáčky v tlakovém hrnci

Autor receptu: Jirinaja (45 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme z jedné strany hořčicí. Na maso položíme proužky salámu, čtvrtky natvrdo uvařených vajec, kyselé okurky, proužky špeku a cibule. Maso zabalíme a omotáme nití. Obalíme v hladké mouce a zprudka osmažíme ze všech stran na pánvi. V tlakovém hrnci zpěníme pokrájenou cibuli, zaprášíme moukou a uděláme jíšku. Zalijeme vodou a rozšleháme. Přidáme lžíci plnotučné hořčice a trošku pepře. Až se začne omáčka vařit, dáme do ní masox. Zkontrolujeme hustotu, podle potřeby přidáme hladkou mouku rozkvedlanou ve vodě. Podle chuti osolíme. Vložíme ptáčky i s výpekem a zakryjeme poklicí. Vaříme asi půl hodiny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!