Staňte se našimi fanoušky na:

Špekáčkový špíz klasik

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Suroviny pokrájet a střídavě napichovat na jehlu, aby čtverečky chleba vždy sousedily s kolečkem špekáčku. Grilovat na mírném ohni asi 10 minut. Pokud špízy zabalíte do alobalu, šetrně propíchaného ze stran, tuk nebude hořet a vsákne se do chleba.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

misa.svubova |24. ledna 2014
určitě vyzkouším.. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!