Na koprový jogurt: 250g tučného jogurtu, 1 lžíci citronové šťávy, 2 lžíce nasekaného kopru, sůl, bílý pepř Rohlíky nakrájíme na malé kostičky. Listový špenát důkladně propereme, spaříme horkou vodou, necháme odkapat a pak jej nakrájíme na drobné kousky. Čtyři vejce uvaříme natvrdo. Ze dvou bílků a špetky soli připravíme tuhý sníh a jeden žloutek utřeme s máslem. Nakrájené rohlíky zvhlčíme mlékem, přidáme na nudličky nakrájenou kladenskou pečeni a petrželku, ochutíme solí, pepřem, rozetřeným česnekem, přidáme parmazán a nakrájený špenát. Suroviny promícháme s utřeným žloutkem a na závěr zlehka vmícháme sníh. Listově těsto vyválíme na plát 40x30 cm a na střed rozeteme polovinu nádivky. Do středu nádivky rozdělíme po délce oloupaná vejce uvařená natvrdo a zakryjeme druhou polovinou nádivky. Štrúdl zabalíme, konce pevne srolujeme a přitiskneme. Zarolovaný štrůdl opatrně přendáme na plech vyložený papírem na pečení, potřeme rozšlehaným vejcem a upečeme v troubě vyhřáté na 180°C dozlatova. Jogurt promícháme s koprem, dochutíme solí, bílým pepřem a citronovou šťávou. Vychladlý štrúdl nakrájíme a podáváme s koprovým jogurtem.