Staňte se našimi fanoušky na:

Špíz s klobásou

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Brambory uvaříme do poloměkka, oloupeme a nakrájíme na kostky o hraně 2 cm. 2) Česnek oloupeme. 3) Kapii nakrájíme na větší plátky. 4) Brambory ,česnek a kapii zakápneme olivovým olejem, přidáme tymián a zabalíme do alobalu. Pečeme 30 minut na 190 °C. Poté vytáhneme z trouby a narychlo orestujeme na pánvi. 5) Klobásu nakrájíme na kolečka. 6) Olej smícháme s mletou paprikou, solí a pepřem. Všechny ingredience namočíme v této marinádě (i klobásu). 7) Střídavě napichujeme na špejli či jehlu a grilujeme 1-2 minuty z každé strany. 8) K podávání se skvěle hodí čerstvý salát.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |9. března 2016
super Odpovědět
asona |2. července 2015
Špízy také dělám - z toho co dům dá Odpovědět
objev |21. srpna 2014
Špízy můžu - dáváme do nich i játra obalená v plátku slaniny - to je dobrota. Odpovědět
sonizna |11. srpna 2014
Já do marinády často přidám i sojovou omáčku. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!