Krůtí roláda se žampiony
45
0
0
Na rozehřátém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme kostky masa, osolíme, opepříme a opečeme po všech stranách. Maso zaprášíme paprikou, zalijeme horkou vodou a dusíme téměř doměkka, aby zbylo co nejméně šťávy. Nakonec přidáme zeleninové lečo a prohřejeme. Směs přelijeme do nádoby vhodné do mikrovlnné trouby, přidáme spařenou rýži, případně mraženou zeleninu nebo hrášek, přilijeme vroucí vodu a dobře promícháme. Dle potřeby přisolíme nebo přidáme kostku masoxu. Rizoto vaříme nejdříve 3 minuty na plný výkon, poté opět promícháme a vaříme 15 - 20 minut na poloviční výkon. V případě potřeby dolejeme vodu. Na talíři sypeme strouhaným sýrem.