Staňte se našimi fanoušky na:

Srnčí játra

Autor receptu: VLPK (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Játra omyjeme,odblaníme a ponoříme na 30 minut do mléka.Pak je vyjmeme,opláchneme,nakrájíme na plátky,protáhneme slaninou a potřeme prolisovaným česnekem.Dáme je dusit na zpěněnou cibulku.Měkká játra vyjmeme,šťávu zahustíme moukou,podle libosti přidáme víno,osolíme,necháme přejít varem.Pak vložíme játra zpět do omáčky.Podáváme srýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!