Staňte se našimi fanoušky na:

Srnčí ragú na rybízové smetaně 2

Autor receptu: Polda (17 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso z kýty nakrájíme na malé kousky a opečeme na arašídovém oleji, Přidáme rybízový džem a podlijeme červeným vínem. Přilijeme hovězí nebo zvěřinový vývar a zlehka začneme dusit. Zjemníme kořením a smetanou. Lišky fritujeme v oleji. Pokrm ochutíme pepřem a petrželkou a lišky přidáme k masu. Podáváme s pečivem

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

PF*13 |2. června 2013
uloženo Odpovědět
J |30. května 2013
vyzkousim Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!