1. Řízky osušte a nakrájejte na kostičky. Kuličky jalovce roztlučte a s tymiánem je naypte na maso. Přidejte 2 PL olej , vše dobře promíchejte. Houby očistěte. Špízy potřete troškou oleje a střídavě dávejte houby a kostičky srnčího masa. předehřejte troubu na 75 stupňů . Cibuli oloupejte a nakrájejte na malé kostičky. 2. Rozehřejte pánev a pak na ní ohřejte zbývající olej. Špízy smažte dohněda ze všech stran na středně velkém plameni asi 10 min. lehce osolte a opepřete a v troubě udržujte teplé. 3. Kostičky cibule duste 2-3 min.na oleji na pečení. Přilejte červené víno a krátce nechte vařit.Vmíchejte brusinky a omáčku ochuťte solí a pepřem. Servírujte zvlášť ke špízům ze srnčího masa.