Korpus: z bílků a cukru vyšleháme sníh, ostatní suroviny smícháme. Těsto rozdělíme na několik plechů (nejlépe na pomazaný pečící papír), aby nám vznikly cca 3-4 pláty. Pečeme v troubě při střední teplotě cca 8-10min. Krém: 50g másla, 80g hl. mouky, 90g cukru moučka, 150ml kávy, následně 150g másla a 50g cukru moučka postup: Ve vodní lázni rozpustíme 50g másla, 80g hl. mouky, 90g cukru moučka, 150ml kávy, mícháme do spojení hmoty. V míse utřeme 150g másla a 50g cukru moučka a vzniklou kávovou hmotu. Upečený plát těsta potřeme krémem, dáme další plát a takto pokračujeme, poslední plát zůstane nepotřen. Necháme ztuhnout, nakrájíme a z 1/2 máčíme v rozpuštěné čokoládě, nebo čokoládové polevě.