Rozmarýn opereme. Citrony opláchneme horkou vodou a rozkrojíme na čtvrtiny. Kuře omyjeme a dobře osušíme. Zevnitř i zvenčí ho pak vydatně okořeníme solí a pepřem. Do kuřete vložíme jeden citron a dvě větvičky rozmarýnu. Otvor sepneme párátky a nohy svážeme kuchyňskou nití. Maso potřeme dvěma lžícemi olivového oleje a položíme ho na pekáč. Přidáme zbylý citron a rozmarýn. Pečeme v horké troubě při teplotě kolem 200°C zhruba hodinu a půl. Česnek oloupeme a nasekáme na tenké plátky. Z bagety nakrájíme krajíčky. Na pánvi ohřejeme dvě lžíce oleje a plátky česneku s bagetou v něm po porcích opečeme. Salát očistíme, omyjeme, odstředíme ho dosucha a natrháme na kousky. Rajčata rovněž omyjeme, očistíme a nakrájíme na měsíčky. Mrkev oloupeme, opláchneme a nakrouháme na tenké plátky. Vinný ocet okořeníme solí, pepřem a cukrem. Přidáme dvě lžíce olivového oleje. Všechnu salátovou zeleninu promícháme se zálivkou. Kuře podáváme s topinkami a salátem.