1. Pomerančovou a limetkovou kůru a šťávu smíchejte v mělké míse, vložte do ní maso, vše dobře zakryjte potravinovou fólií a nechte 30 minut marinovat. Poté plátky masa otočte a nechte marinovat dalších 30 minut. 2. Máslo smíchejte s česnekem a petrželkou a vložte na 15 minut do chladničky. Kuličky pepře vložte do plastového sáčku a rozdrťte je válečkem na těsto, aby se z nich uvolnilo aroma. Jednu stranu každého steaku posypte drceným pepřem a důkladně jej zatlačte do masa. 3. Nechte několik minut rozehřát pánev, poté přidejte polovinu vychlazeného másla a olivový olej a rozpalte je. Vložte maso a opékejte z každé strany asi 2 minuty (krvavý steak), 3 minuty (medium) nebo 4 minuty (propečený steak). O pečené maso vyjměte a udržujte teplé. 4. Do pánve přidejte zbytek bylinkového másla, marinádu a houby a nechte je 5 minut opékat. Steaky podávejte s houbami, přelité vypečenou šťávou.