1) Maso osolíme a opepříme. Poté ho zprudka opékáme asi jednu minutu z každé strany, poté stáhneme plamen a smažíme asi 5 minut z každé strany - podle toho, jak moc chceme mít steak propečený. 2) Mezitím si např. v mikrovlnné troubě nahřejeme talíř a misku. Na nahřátý talíř pak rozložíme listy medvědího česneku, na to dáme upečené steaky a na nahoru zase listy česneku. Přiklopíme nahřátou miskou a dáme na teplé místo asi 10 minut. (Já to dávám do mírně vyhřáté trouby - tak, aby se maso nepeklo, ale aby se uchovalo teplé.) 3) Z výpeku na pánvi poté uděláme omáčku. K výpeku nalijeme vývar a prudce svaříme asi na polovinu objemu. Poté odstavíme od plotny a vmícháváme máslo, dokud se nerozpustí. 4) Podáváme spolu se steakem.