Staňte se našimi fanoušky na:

Steak z hovězího pupku marinovaný v klasickém balzamikovém krému

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

1) Připravíme si marinádu – smícháme balzamikový krém, olej, prolisovaný česnek, nasekané bylinky a sůl. 2) Do marinády naložíme maso – nejlépe přes noc necháme odležet. 3) Před tepelným zpracováním vytáhneme aspoň půl hodiny předem z lednice. 4) Poté maso osmahneme, poté zapečeme v troubě na 190 °C asi 10 minut, osolíme, opepříme a podáváme například s čerstvými bylinkami. 5) Bagetu potřeme máslem smíchaným s česnekem a zapečeme. 6) Hovězí pupek podáváme s bagetkou a třeba salátkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

objev |9. června 2015
Balzamikové krémy se hodí na ochucení hotových jídel, do marinád, zálivek, polévek nebo omáček. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!