Kuřecí stehna řádně omyjeme a dáme do hrnce s osolenou vodou, kde je vaříme spolu s pepřem, novým kořením, česnekem, libečkem a bobkovými listy asi 30 minut. Po uvaření je vyndáme a uložíme v teple. Oloupáme mrkve a nastrouháme je na hrubším struhadle. Vezmeme sýr Feta, nastrouháme jej, přidáme bílé víno, špetku cukru a mícháme do vytvoření hladkého krému. Můžeme také vymixovat tyčovým mixérem v nádobě umístěné nad vařící vodou - bude to jednodušší. Přidáme trošičku mletého černého pepře. Na pomoučené pracovní desce rozválíme na 4 díly rozdělené listové těsto asi do síly 3 - 5 mm. Těsta postupně uložíme na folii do pekáče. Do středu každé části položíme kuřecí stehýnko. Z přečnívajících částí listového těsta si nařežeme cca 2 cm široké plátky, se kterými pak malým překýváním pokryjeme stehýnko. Musíme dobře odhadnout délku a množství těstových pásků, aby nám při výrobě -mumie- nepochyběly. Stehýnka pak oboustranně potřeme silnou vrstvou sýrového krému a posypeme nastrouhanou mrkvičkou. Po posypání je přikryjeme přichystanými těstovými plátky, které poněkud přitlačíme, aby se spojily a lehce potřeme olivovým olejem. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme při 190 ° C asi 20 minut až do krásného zezlátnutí kůrky. Podáváme zásadně teplé ! Přeji dobrou chuť.