Staňte se našimi fanoušky na:

Štika vařená se špenátem

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Do kastrolu nalijeme vodu, přidáme sůl, cibuli, koření, bílé víno a asi 15 minut vaříme. Připravené porce štiky osolíme, vložíme do vývaru a vaříme 6 minut. Pak k rybě přidáme špenát a společně vaříme ještě dalších 6 minut. Uvařené porce ryby z vývaru vyjmeme a upravíme na mísu, koření a cibuli odstraníme. Špenát scedíme, okořeníme zázvorem a květem, navrstvíme jej na porce štiky a pokrm přelijeme rozehřátým máslem, v němž jsme osmažili strouhanku. Jako přílohu podáváme vařené brambory sypané petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!