Žloutky šleháme s van.cukrem do pěny, z bílků a krup.cukru připravíme sníh. Smícháme dohromady a přidáme mouku s práškem do pečiva. Těsto rozdělíme na dvě části, do jedné vmícháme olej, do druhé karob (nebo bio kakao). Světlé těsto rozetřeme na plech 30x24cm s pečícím papírem, tmavé těsto rozetřeme na druhý plech. Pečeme asi 10 minut na 200°C. Z mléka a mouky uvaříme hustou kaši, přidáme do ní mouč.cukr a 100% tuk, necháme vychladnout. Změklé máslo šleháme s cukrem, po částech přidáváme kaši, nakonec nadrobno pokrájené jahody. Vychladlé pláty podélně rozkrojíme napůl a světlé zvlhčíme nálevem z kompotu. Pláty (kromě jednoho světlého) potřeme krémem a střídavě slepíme dohromady. Navrch přitiskneme plát bez krému a korpus necháme v lednici ztuhnout. Potom ho po úhlopříčce rozkrojíme a z dílů sesadíme střechu. Potřeme ji zbylým krémem a přelijeme čokoládovou polevou. Necháme ztuhnout v lednici.