Staňte se našimi fanoušky na:

Štrůdl recept

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Těsto rozdělíme na dvě poloviny a moukou posypaném válu vyválíme dvě placky silné asi 3 mm. Posypeme je trochou strouhanky, nahrubo nastrouhanými nebo pokrájenými jablky, skořicí a cukrem. Těsto svineme, konce stiskneme a položíme na suchý plech. Poté je potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme v horké troubě asi 30 minut. Po vyjmutí z trouby ihned nakrájíme, aby unikla pára a závin se nezbortil.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |29. listopadu 2012
místo strouhanky, přidávám drcené piškoty Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!