Staňte se našimi fanoušky na:

Studená omáčka ze syrových rajčat

Autor receptu: Gabrielle (260 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rajčata ponoříme do cedníku do vroucí vody, hned je vyjmeme, oloupáme a velmi jemně pokrájíme. Promícháme je s drobně pokrájenou cibulkou a třeným česnekem, nasekanou petrželkou, solí a po kapkách vmícháme olej. Vychlazenou omáčku podáváme třeba k masům.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

É |30. března 2014
like Odpovědět
david.kruml.1 |4. června 2013
super jen mít dobré rajčeta Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!