Staňte se našimi fanoušky na:

Studené španělské Gazpacho

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli a papriku zbavenou semínek nakrájíme nahrubo a od každého odložíme po 1 lžíci. Spaříme rajčata a sloupneme, okurku oloupeme a nakrájíme na vetší kostičky a odložíme po 1 lžičce. Zbývající papriku, cibuli, rajčata a okurku rozmixujeme s česnekem, olejem a strouhankou. Přidáme ocet a vodu, přisolíme podle chuti a smícháme s odloženou zeleninou, kterou jsme nasekali nadrobno. Dáme vychladit, popřípadě můžeme přidat kostku ledu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

joko |9. ledna 2014
ukladam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!