Jedná se o ostré pikantní hovězí curry, připravované s minimálním množstvím vody. Výsledkem je tedy "suchý" pokrm. Je to tradiční typ curry, při jeho přípravě je možno použít jakékoliv maso nakrájené na kousky, například skopové, vepřové i drůbeží. Použitému typu masa je pouze zapotřebí přizpůsobit délku přípravy. Příprava curry : na velké pánvi rozpusťte 45 g ghee nebo másla, postupně poduste všechno maso dokud není po obou stranách hnědé, poté vyndejte z pánve a odstavte. V pánvi rozpusťte zbytek ghee či másla, přidejte cibuli a chilli a 4–5 minut poduste do zlatova. Přimíchejte česnek, koriandr, šafrán, římský kmín, hořčicová semínka, polovinu garam masaly a ještě minutu poduste. Do hrnce přilejte vodu, přidejte rajčata, lístky curry a kousek skořicea přiveďte k varu. Zmírněte oheň, vraťte do pánve maso, přikryjte a na mírném ohni duste asi 1,5 hodiny, dokud maso nezměkne. Dejte pánev z ohně, přimíchejte zbývající garam masalu a jogurt. Vraťte pánev zpět na oheň a 5 minut poduste. Pokud jste používali skořicovou kůru a lístky curry, před podáváním je vyndejte. Doporučená příloha: rýže