Plátky krkovičky polijeme částí oleje. Pořádně je potřeme rozsekanými bylinkami a polovinou petrželky a necháme je minimálně hodinku v lednici odpočinout. Po této době maso z chladu vyjmeme. V misce si rozmícháme sýr Fetu s rozmačkaným česnekem a změklým máslem. Cuketu nakrájíme na menší půlměsíčky. Masíčko vložíme na olej do rozpálené pánve a prudce osmažíme 3-4 minuty z každé strany. Pozor, opravdu ne déle ! Když tu dobu propásneme, buď budeme jíst podešev, nebo budeme muset krkovičku dusit alespoň ještě půlhodinu. Ale už zdaleka to nebude taková pochoutka, kterou jsme měli v plánu původně připravit... Bude to jen obyčejné -dušené maso- . Můžeme si tedy vybrat. :-))) Po těch 7 minutách je krkovice opravdu tip top křehká a šťavnatá. Na plátky masíčka nameleme trochu pepře a chvilku počkáme. Udržujeme je na mírném ohni stále teplé, ale dokončení přípravy jídla, to už je otázkou jediné minuty. Záleží jen na šikovnosti kuchaře. Mezitím v další pánvi končíme orestování připravené zeleninky. Přidáme k ní sójovou omáčku a horkou šťávu z výpeku z masa. Na konci dušení zeleniny masíčko sundáme z ohně, osolíme, polijeme citronovou šťávou a dobře posypeme zbylou petrželkou. Při servírování na předehřáté talíře horké masíčko hojně posypeme česnekovou Fetou. Ta začne tát a bude se delikátně mísit se šťávou masíčka. Podáváme v kombinaci se zeleninou a malými bagetkami. Přeji Vám dobrou chuť.