Krém a ozdoba: 5 plátků bílé želatiny, 250 g tučného tvarohu, 250 g žervé, 75 g medu, 1 lžička skořice, 200 ml likéru Irish Whiskey Cream nebo 200 g sladkého kokosového krému, 250 g smetany, 1 lžíce kakaa, 70 g tenkých tabulek čokolády Máslové sušenky vložíme do igelitového sáčku a válečkem je dokonale rozdrtíme. Drobečky pak nasypeme do větší mísy. Dno rozvírací formy vyložíme pečicím papírem. Želatinu vložíme do studené vody, aby nabobtnala. Máslo opatrně rozpustíme, poté je nalijeme do mísy na rozdrobené sušenky a vzniklou směs důkladně prohněteme. Směs rovnoměrně rozprostřeme na dno formy a na půl hodinky uložíme do chladu, nejlépe do chladničky. Smícháme tučný tvaroh, žervé, tekutý med (máme-li pouze tuhý, vložíme ho do vodní lázně a pomalu zahříváme), skořici a nakonec vmícháme Irish Whiskey Cream. Při mírné teplotě rozpustíme nevymačkanou želatinu a opatrně ji vmícháme do tvarohové směsi. Po promíchání směs přikryjeme a uložíme do chladu, nejlépe do chladničky. Smetanu na šlehání ušleháme dopevna. Jakmile začne směs želírovat opatrně do ní zapracujeme šlehačku. Základ dortu poteme krémem a uložíme asi na dvě hodiny do chladu. Povrch dortu posypeme kakaem a na boky přilepíme tabulky čokolády.