Staňte se našimi fanoušky na:

Sváteční capuccino řezy

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Den předem si připravíme krém. Kávu rozpustíme ve 400 ml smetany a přivedeme ji pomalu k varu. Čokoládu rozpustíme a zamícháme do smetany, pak dáme do lednice přes noc. Vejce vyšleháme s cukrem do pevné pěny. Do ní přidáme mouku se sodou a kakaem a opatrně zapracujeme, ochutíme rumem a přilijeme olej. Těsto nalijeme do formy s pečícím papírem a pečeme asi 35 minut na 180°C. Krém vyšleháme se zbytkem vychlazené šlehačky a korpus jím ozdobíme. Dáme na hodinu do ledničky a nakonec posypeme kakaem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!